REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció, a lap felső részén található regisztráció menüpontban az adataid kitöltésével történik, elektronikus úton.
A bal oldalon megjelenő menüsorból kiválaszthatók a termékcsoportok.
Minden termék megrendelhető elektronikus úton, a "megrendel" ikonra kattintva.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A lap tetején található "termékek" gombra kattintva megtekinthető a wpro online katalógus oldala.
A bal oldalon megjelenő menüsorból kiválaszthatók a termékcsoportok.
Minden termék megrendelhető elektronikus úton, a "megrendel" gombra kattintva.

MEGRENDELÉS

A kiválasztott termékek mellett található bevásárlókocsira kattintva, a megjelőlt darabszámot a webáruház autómatikusan bejegyzi a megrendelőlapra. A rendelőlapot a felső menüsor jobb oldalán található vásárlókocsira kattintva ellenőrizheted, módosíthatod. Amennyiben minden megfelelő számban szerepel a megrendelőlapon egyetlen gombnyomással elküdheted nekünk.
Ha mindez megvan, akár azonnal fogadjuk a rendelést!
Minden esetben visszajelezzük az esetleges hiányosságokat, ezért fontos a telefonszám feltüntetése!

FIZETÉS

Fizetés: készpénzben a csomag átvételekor
Az általad megrendelt árut készpénzben a küldemény átvételekor szükséges kifizetned a futár részére.

Fizetés: átutalással
A megrendelt árut kiszámlázzuk és banki átutalással előre kifizetheted. Ebben az esetben a postaköltség jóval kevesebb lesz, de mindenesetben várd meg a számlát mielőtt elutalnád!

Bankszámlaszámunkat e-mailben küldjük előre utalás esetén

 

Előzetes utalás esetén e-mailen, vagy faxon kérnénk egy bizonylatot az utalásról, hogy a rendelt terméket minél előbb az útjára tudjuk indítani.

Fizetés: bankkártyával - ennek részleteiről alább olvashatsz,

SZÁLLÍTÁS

Magyar Posta Logisztikai központtal szállítjuk a jövőben a weboldalon keresztül megrendelt termékeinket. Az áru ellenértékét utánvétellel, vagy előreutalással egyenlítheted ki.  

Az árak a Magyar Posta díjszabásával megegyezőek:

Csomagsúly Fuvardíj/csomag

0,1-2 kg 1 452 Ft
2,1-3 kg 1 692 Ft
3,1-5 kg 1 932 Ft
5,1-10 kg 2 172 Ft
10,1-15 kg 2 448 Ft
15,1-20 kg 3 048 Ft
20,1-25 kg 3 324 Ft
25,1-30 kg 3 912 Ft
30,1-40 kg 4 968 Ft

Árnövelő tényezők:

Túlméretezett csomag: 1500 Ft/csomag
Túlsúlyos: 660 Ft/minden megkezdett kg
(max 50 kg-ig.)
Délelőtti kiszállítás: 50% felár (nem mindenhol biztosított)

Utánvét beszedésének díja:

Utánvét összege Díja
20 000 Ft - 828 Ft
50 000 Ft - 1 032 Ft
100 000 Ft - 1 152 Ft
150 000 Ft - 1 476 Ft
150.000-500.000 Ft A beszedett értékének 0,9 %-a

Értékbiztosítás: 100.000 Ft-onként 1320 Ft.

Szállítási határidő: 72 óra a megrendeléstől számítva (Magyar Posta Logisztikai központtól függ).

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Lehetőség van a megrendelt termékeket boltunkban is átvenni, ebben az esetben keress minket a lenti elérhetőségeink bármelyikén. Természetesen raktáron lévő termékeinket mindenféle kötelezettség nélkül meg is nézheted és fel is próbálhatod.

Galathea Búvárközpont

Cím: 1065 Budapest, Weiner Leó u. 3.
Telefon: 311-6485
E-mail: galathea@galathea.hu
Web: www.galathea.hu
Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 10-18, Szombaton 9-13

REKLAMÁCIÓ

Az áru átvételekor legyél kedves minden esetben a számlán vagy szálltólevélen feltüntetett termékeket összevetni a csomagban összekészített termékekkel. Abban az esetben, ha a számlán vagy szállítólevélen szereplő termék nem szerepel a csomagban, tedd meg, hogy a számlára vagy a szállítólevélre írásban rávezeted azt, és a hiányzó áru értékével kevesebb összeget fizetsz a futár részére.

Kérlek, figyelj arra, hogy a nálad maradó számlán is szerepeljen ugyanaz a reklamációs szöveg, mint a futárnál maradó számlán, a számlán a fizetett összeget is tüntesse fel.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!


BANKKÁRTYÁS FIZETÉS       

 
Webáruházunk az CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak az CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. 

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

- Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

- Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)

- Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

- Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

 A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

1. Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

4. A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.